ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

По-малко от два месеца преди началото на Световното първенство по футбол в Катар, вече има най-различни предположения кой ще триумфира. Едно от тях обаче се откроява. То е на брокера Йоаким Клемен, който е създал математическа формула, с която да изчисли кой ще е новият световен шампион. Чрез нея той вече отгатна победителите на последните две световни първенства, като през 2014 година позна, че това ще е Германия, а през 2018 заложи на Франция и също бе прав.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

Формулата включва най-различни елементи - моментната форма на отборите, на отделните играчи, както и неща, които се са свързани пряко с футбола (популацията на отделните държави, БВП и много други фактори, които са внимателно анализирани). Накрая Клемен добавя и факторът "шанс".

Така според неговата формула новият световен шампион ще бъде Аржентина. Лионел Меси и компания ще победят на финала Англия, а на 1/2-финала ще отстранят Испания.

Досега Клемен е безгрешен в прогнозите си, но все пак си остави вратичка, че има шанс този път да сгреши. "Тъй като работя във финансовата сфера, знам как да намеря оправдание за грешна прогноза. Ако съм прав, ще кажа, че това е умение, а ако сгреша, ще обвиня някой друг", пошегува се брокерът.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК