ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Националният тим на България завърши последен в група G на квалификациите на Евро 2024, но въпреки това индиректно получи място на шампионата на Стария континент и то не къде да е, а в групата на домакина Германия.

Изненадващата грешка направиха в официалния канал на Бундеслигата, където публикуваха разделението по групи на 24-те отбора, които научиха своите съперници след жребия, теглен в Хамбург.

WINBET – забавление онлайн с над 1400 слот игри! (18+) 

Германия ще открие турнира срещу Шотландия на 14 юни в Мюнхен на "Алианц Арена", в група "А" попаднаха още Унгария и Швейцария. Администраторът на социалните мрежи на Бундеслигата обаче явно не познава националните флагове и срещу името на Унгария постави знамето на България.

Знамената на двете държави са съставени от бяло, зелено и червено, но във флага на Унгария тези три цвята са разположени в последователност червено, бяло, зелено от горе на долу. Изглежда осъзнал нелепата си грешка, администраторът на каналите на Бундеслигата в социалните мрежи изтри своя пост, но му се присмяха доста фенове.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!