ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Страховита група с участието на Испания и Хърватия и Италия определи жребият за Евро 2024 в Хамбург (Германия). Другото голямо дерби е между Нидерландия - Франция.

Програмата започна с музикална част, след което бе представен и талисманът - мечето Алберт. Към всеки изтеглен отбор се изтегли и позицията му в групата, което е определящо за програмата. Откриването ще бъде на „Алианц Арена“ в Мюнхен с мач между Германия и Шотландия, е финалът на „Олимпиащадион“ в Берлин.

В жребия се включиха и победителите в трите плейофа от Лигата на нациите. От плейоф 1 Евро 2024 ще отиде един от тимовете Полша, Естония, Уелс или Финландия. Плейоф 2 - Босна и Херцеговина, Украйна, Израел или Исландия и плейоф 3 - Грузия, Люксембург – Гърция, Казахстан.

Съперниците на България в битката за Евро 2024 - Унгария и Сърбия, нямаха късмет при жрежия. Маджарите ще срещнат Германия, Шотландия и Швейцария, а западните ни съседи ще играят с Англия. Дания и Словения.

Турнирът ще се проведе в периода 14 юни – 14 юли. Мачовете ще се играят на в 10 града – Берлин, Мюнхен, Дортмунд, Щутгарт, Гелзенкирхен, Франкфурт, Хамбург, Дюселдорф, Кьолн и Лайпциг.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

ГРУПА "А"
1. Германия
2. Шотландия
3. Унгария
4. Швейцария

ГРУПА "B"
1. Испания
2. Хърватия
3. Италия
​4. Албания

ГРУПА "C"
1. Словения
2. Дания
3. Сърбия
​4. Англия

ГРУПА "D"
1. Полша, Естония, Уелс или Финландия
2. Нидерландия
3. Австрия
​4. Франция

ГРУПА "E"
1. Белгия
2. Словакия
3. Румъния
​4. Босна и Херцеговина, Украйна, Израел или Исландия

ГРУПА "F"
1. Турция
2. Грузия, Люксембург, Гърция или Казахстан
3. Португалия
​4. Чехия