ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 1 И СПЕЧЕЛИ НАГРАДИ ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Световният шампион с Аржентина от Мондиал 2022 в Катар Лионел Меси премина през лятото от френския първенец ПСЖ в американския Интер (Маями) и веднага впечатли феновете в САЩ. 36-годишната звезда обаче сензационно заговори за следващ свой трансфер. Седемкратният носител на "Златната топка" вече мисли за следващата спирка в кариерата си и посочи къде определено иска да премине.

„Винаги съм имал идеята в главата си да се насладя на аржентинския футбол, да играя за Нюелс Олд Бойс и да го направя като световен шампион“, разкри аржентинецът в интервю за TyC Sports.

Футболната кариера на Меси започва в Нюелс Олд Бойс в Аржентина. Той играе за клуба от родния си град Росарио до 13-годишна възраст, след което през 2000 година в школата на Барселона "Ла Масия".

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

„Какво ще правя, след като завърша кариерата си? Не мисля за това и не искам да мисля за това още. Искам да продължа да правя това, което обичам. Не искам да мисля за бъдещето. Искам да му се насладя колкото е възможно повече. Най-много обичам да играя футбол”, добави Лео Меси.

Меси пристигна в Интер (Маями) през лятото след две доста неуспешни години в ПСЖ и в дванадесетте си участия досега отбеляза 11 гола и подаде за още пет попадения. Той обаче пропусна три от последните четири мача в северноамериканската МЛС заради мускулна травма.

Възможно е и друга топ звезда да се присъедини към Меси през зимата. Както съобщава „Dubrovnik Times”, Интер (Маями) преследва звездата на Реал (Мадрид) Лука Модрич. 38-годишният хърватин вече не е титуляр за "кралете" този сезон и не е изключено да преосмисли бъдещите си планове.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!