Всеки реализиран гол от една от звездите на Реал (Мадрид) Гарет Бейл струва 2,3 милиона евро на клуба, изчисли вестник „Ас“ в анализ за уелския национал

Приближеното до „кралския“ клуб издание уточнява, че „белият балет“ е вложил в нападателя умопомрачителната сума от 236 милиона евро, като 101 милиона от тях са трансферна сума, а останалите пари са заплати.

Бейл пристигна в Мадрид през 2013 година от Тотнъм и в първите три сезона заплатата му бе по 18 милиона евро на сезона, след подписването на новия контракт до лятото на 2022 година сумата нарасна до 27 милиона евро.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Досега уелсецът е вкарал 102 гола в 225 мача за „кралете“, която прави по 2,3 милиона евро като инвестиция на гол и 1 милион за всеки мач, в който той е играл.

столичани, но честите му контузии не му позволиха да разкрие потенциала си напълно, а през този сезон се намира и в отчайваща форма, така че всеки гол струва на клуба 2,3 милиона, а всеки мач над 1 милион.

През този сезон Бейл има само 14 гола за 38 участия, а според слуховете той е един от футболистите, с които клубът би се разделил през лятото.

ИСПАНИЯ, ПРИМЕРА ДИВИСИОН - СЕЗОН 2018/19