Българският национал Живко Миланов остана без пет от зъбите си, след като два от тях бяха избити по време на мач между неговия Васлуй и ЧФР Клуж, завършил 0:0, а три са били отстранени по-късно в болницата. Бившият бранител на „Левски” бе заменен след сблъсък с португалеца Рикардо Каду в 42-ата минута на мача и веднага бе закаран в болница.

Първоначалната тиражирана информация от румънските медии бе за два избити и още един изваден зъб, но от болницата обявиха, че са отстранили три зъба на Миланов. „29-годишен мъж с травма на лицето, бе докаран при нас в стабилно състояние, след като му е била оказана първа помощ. Той бе пренасочен за допълнителни изследвания,“ обяви официално Кармена Писеру от Окръжна болница във Васлуй.

Старши треньорът на Васлуй Виорел Жизо обяви деянието на Каду като престъпно. „Няма две мнение, това бе престъпление. Удари го умишлено. Искам да видя какво ще реши Дисциплинарната комисия, защото това не е първото подобно провинение на Каду,“ заяви треньорът на Васлуй Виорел Жизо пред местната телевизия DigiSport.