Българският национал и защитник на румънския Васлуй Живко Миланов бе вкаран в болница с избити два зъба, след като бе ударен жестоко в главата при домакинското 0:0 срещу ЧФР Клуж в мач от 20-ия кръг на местната Лига 1.

Злощастният инцидент с Миланов се случи в 40-ата минута на първото полувреме. 28-годишният българин посегна към топката в центъра на терена с глава, но връхлитащият на висока скорост Рикардо Каду от гостите го ритна брутално в главата.

Бившият футболист на „Левски” и зет на Борислав Михайлов въобще не успя да се изправи на крака и беше изнесен на носилка, заменен от Адриан Салагеану, а по-късно и откаран в местната болница за преглед. Според румънските медии в клиниката е бил изваден и трети зъб на Миланов.

Рикардо Каду получи директен червен картон заради удара в главата на Миланов, а в добавеното време на първата част и още един португалец от „железничарите” бе изгонен. ЧФР Клуж довърши мача с 9 души, след като и Диого Валенте напусна заради втори жълт и съответно червен картон.

Въпреки численото си превъзходство Васлуй не успя да стигне до победен гол и остава на четвърто място във временното класиране с 36 точки. Клуж е шести в подреждането с 33 пункта.