Юношата на Левски Божидар Краев е сред най-добре платените футболисти в австралийското първенство. След като нападателят се раздели с новозеландския Уелингтън Финикс, той вече защитава цветовете на Уестърн Сидни Уондърърс. Новият клуб на Краев е втори в А-лигата по бюджет за заплати, като пред него по този показател е единствено ФК Сидни.

Краев е шести по заплата сред всички футболисти в А-лигата. Той дели тази позиция с още няколко играчи. Годишното възнаграждение на българския нападател е 500 000 долара.

№1 по заплати в австралийското първенство е бившият халф на Ювентус Дъглас Коща (ФК Сидни), който прибира по 1,2 милиона долара на сезон. Втори пък е съотборникът на Краев в Уестърн Сидни Уондърърс, испанският ветеран Хуан Мата, който взима по 1 милион долара на година.

Трети се нарежда друг играч на ФК Сидни - Джо Лоли, чието годишно възнаграждение е 750 хиляди долара. На четвърта и пета позиция са съответно французинът Валер Жермен от Макартър ФК с 600 000 долара на сезон и Брендън Борело със заплата от 525 000 долара. Борело също е съотборник на Краев.