Бразилският халф на Реал (Мадрид) Кака коментира предстоящото дерби с барселона и очакванията да започне като титуляр в него. Двата отбора излизат един срещу друг утре от 17:00 часа на “Сантиаго Бернабеу”.

“Мачът с Барселона е моят шанс да покажа какво мога. Винаги големите сблъсъци са били тези, които помагат на определен играч да изпъкне. За мен Ел Класико е двубой от огромна важност. Победихме Барселона за купата и това ни вдъхна самочувствие. Сега трябва да го повторим”, коментира Кака.

Запитан, дали не се сърди, че в двубоя за купата не получи шанс за изява той отвърна:

”В Реал има страхотни футболисти и треньорът е този, който избира състава. Аз просто чакам своя шанс. Когато ми кажат, че съм необходим – излизам на терена и правя всичко по силите си да победим. Не се сърдя на никого. Надявам се срещу Барселона да оправдая доверието, което ще ми се гласува. Целта ни е да победим, да стопим разликата в класирането на 13 точки и да се доближим до Атлетико”, добави Кака.

Той не подмина и слуховете, че може да заиграе в САЩ.

“Желанието ми е да остана в Реал. Имам договор за още 2 години и мисля да го изпълня. Ако обаче от клуба ми кажат, че съм в тежест – естествено е да си тръгна”, завърши бразилецът.