Селекционерът на Англия е бесен на мениджъра на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън заради новата травма на Уейн Рууни. Италианецът е притеснен заради състоянието на играча, който може да пропусне Световното първенство в ЮАР. 

Нападателят излезе срещу Байерн (3:2) невъзстановен от сериозна контузия, бе наритан и получи нова, след която около пет минути не бе ясно дали ще може да продължи. Той остана на терена до 55-ата минута и бе с огромен принос за страхотното начало на своя тим.

„Рууни има спукана вена малко под глезена. Не е сериозно. Не съществуваше риск с включването му в игра”, оправда се Фъргюсън.

Капело обаче не е толкова сигурен и се надява, че до края на деня ще знае, колко точно сериозно е положението с играча. Той лично помолил треньора на “червените дяволи” да не рискува с включването му в игра, пише “Сън”.

Самият Рууни е измъчван от постоянни травми тази година, а голямото притеснение на цяла Англия е, че след страхотния сезон, който прави, няма да е на 100 процента готов за мачовете в ЮАР./БЛИЦ