Състоянието на звездата на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни продължава да бъде основна тема на всички в Англия. Тази вечер “червените дяволи” посрещат Байерн (Мюнхен) в 1/4-финал-реванш в Шампионската лига след загуба с 1:2 в първия мач в Германия. Медиите на Острова продължават да се надяват и пишат, че Рууни може да стори чудото и да се появи тази вечер в игра срещу баварците. Както е известно, голмайсторът получи контузия в ахилеса именно срещу Байерн и лекарите заявиха, че са му нужни минимум две седмици, за да се възстанови.

Според “Дейли Мейл” Рууни е взел участие в двустранно мачле вчера и всичко е преминало добре за нападателя. Голмайсторът не тренира на базата Карингтън вчера, но медиите в Англия видяха в това трик от страна на Сър Алекс. Според изданията шотландецът е скрил нарочно Рууни от медийното внимание, а след това той е тренирал заедно с младежкия отбор, като заниманието се е провело при закрити врати.

Почти сигурно Бербатов ще започне като титуляр срещу Байерн (Мюнхен), но Рууни може да е на резервната скамейка, за което е помолил Сър Алекс още преди няколко дни./БЛИЦ