Бразилският национал и капитан на ПСЖ Тиаго Силва призна, че би обмислил евентуална оферта от Барселона. 28-годишният защитник бе трансферна цел на каталунците миналото лято, но в крайна сметка предпочете да заиграе във френската столица. Утре бразилецът ще се изправи срещу каталунците в четвъртфинален реванш от Шампионската лига, след като първата среща в Париж завърши 2:2. Мачът на "Камп Ноу" е утре вечер от 21:45 часа българско време.

„В момента съм щастлив, но никога не знаеш какво ще стане в бъдеще. Имаше разговори между Барселона и моя агент, но вече бях дал думата си на Леонардо (б.р. спортен директор на ПСЖ). Няма връщане назад, когато си дал дума“, сподели Силва.

„Всеки човек има мечти. Още от дете следя Барселона, когато имаха футболисти като Ромарио, Роналдо и Ривалдо. Дали имам клауза в договора си, при която мога да напусна? Тъкмо дойдох в ПСЖ и не мисля за това, но всеки знае, че винаги може да бъде намерено решение“, допълни бразилецът, чийто контракт с ПСЖ е до лятото на 2017 година.