Нападателят на Манчестър Сити Карлос Тевес заяви, че никога не се е чувствал по-добре. Шампионският сезон от 44 години насам за него започна отчайващо, след като заради своя характер и инат не игра повече от половин година.

Той обаче се вразуми, помири се с мениджъра Роберто Манчини и се завърна в заключителния момент от първенството. След като вкара гола в мача за Къмюнити шилд, спечелен с 3:2 срещу Челси, Тевес е напълно готов да се разпише и във вратата на завърналия се в елита Саутхемптън.

"Наистина, за първи път преди старта на сезона се чувствам толкова добре. През последните 4 или 5 години не бях провеждал пълна подготовка. Причината за това са ангажименти с националния отбор. Сега обаче се чувствам отлично. Това е истината след целия тренировъчен цикъл", обясни аржентинецът.

"Предсезонните мачове преминаха добре, доволен съм от това как играх. Чувствам се отлично тук. Единственият проблем е миналото, но истината е, че съм щастлив сега. Уверен съм в себе си и работя здраво, за да постигна основната си цел - отново да бъда шампион на Англия", добави Карлито.