Халфът на Манчестър Юнайтед Дарън Флетчър призна, че всички в отбора са изключително разочаровани от поражението с 1:2 от Суонзи и отпадането от турнира за Купата на Англия. 29-годишният полузащитник обеща на феновете на „червените дяволи” реванш за огромния провал.

"В съблекалнята сме много разочаровани. Това е голям удар за нас, нека не се заблуждаваме. Има много ядосани, наранени играчи и ние усещаме, че разочаровахме мениджъра и феновете", коментира Флетчър.

„Бяхме по-силният отбор през първото полувреме и това бе моментът, в който трябваше да сложим точка на спора или да поведем в резултата. Изобщо не успяхме да го направим. След това червеният картон им даде голяма мотивация в последните 10 минути и те стигнаха до победния гол", допълни халфът.

Утре вечер от 21:45 часа Манчестър Юнайтед гостува на Съндърланд в полуфинален сблъсък от турнира за Купата на лигата и това е изключително удобен момент за „червените дяволи” да се реабилитират пред привържениците си.

„Ако не можеш да се съвземеш за този полуфинал, не ставаш за нищо. Имаме чудесна възможност, гостуваме на Съндърланд и трябва да се възстановим бързо и да се повдигнем. Това е голям мач за нас. Трябва да се отблагодарим на феновете. Играчите трябва да знаят, че феновете са зад нас и трябва да покажем добра игра за тях. Няма по-добра възможност от полуфинала във вторник”, завърши шотландският национал.