Пилотът на Макларън Люис Хамилтън смята, че Ред Бул отново не са се представили оптимално в тренировките и крият реалното си темпо, което трябва да е с половин секунда по-добро от показаното в днешните тренировки.

Марк Уебър даде най-добрите времена днес, като Бътън и Хамилтън останаха съответно втори и трети с разлика от 0.005 секунди и 0.134 секунди, във втората сесия. Люис обаче продължи с острия си тон към Ред Бул като заяви, че те не са показали истинските си възможности за пореден път.

"Някой от Ред Бул каза, че сме били близо до тях, което са абсолютни глупости. Сигурен съм, че крият още поне половин секунда от нас. Искрено се надявам да греша и наистина да сме се приближили до тях, но се съмнявам това да е така", каза Хамилтън.

"Справих се добре в днешните тренировки. На Дженсън не му достигна малко да даде най-доброто време. Явно и двамата бяхме с добре настроени болиди. Имаме още малко време да разберем как да станем по-бързи, така че се залавяме за работа", сподели още пилотът на Макларън. /БЛИЦ