Хасково проявява сериозен интерес към халфа на Берое Мартин Райнов, твърди „Тема Спорт“. Двете страни са много близо до постигане на споразумение и се очаква в близките дни да си стиснат ръцете.
 
22-годишният опорен халф е продукт на школата на Берое, преминава и пред ДЮШ на Славия. От сезон 2010/11 е част от първия тим на старозагорци, като е преотстъпван на Етър и Сливен.
 
През зимата той влезе в конфликт с треньора Петър Хубчев и беше пратен под наем в Банско. Берое държи правата на Райнов, но играчът не влиза в плановете на тима. От това ще се възползва Хасково.
 
На „Ямача“ искат и друг халф – Джихат Кямил. За последно 24-годишният футболист игра в Спартак (Варна) и през миналия сезон в „Б“ група изигра 24 мача и вкара 3 гола. Кямил обаче ще премине тестов период при треньора Димчо Ненов.
 
Хасково продължава да тества седемте футболисти, дошли от Любимец. Контракти с клуба се опитват да спечелят вратарят Здравко Чавдаров, защитниците Виктор Митев и Георги Радев, както и халфовете и нападателите Илиан Капитанов, Николай Колев, Никола Яначков и Стефан Христов.