Димитър Димитров проговори за драмата в Казахстан, където се отнесоха позорно с него, разигравайки невиждан цирк. Както вече стана ясно, Херо се разделя с Иртиш, а БЛИЦ разкри преди два дни, че бургазлията ще съди клуба, с който има действащ договор до края на 2020 година. Освен това медията ни съобщи, че Димитров се прибира днес в България, което също беше потвърдено от специалиста.

"Да, прибирам се в България. Не мога да коментирам казуса с Иртиш. Но да не би да мислите, че съм си измислил историята", каза пред vesti.kz Херо, на когото не беше позволено да ръководи мача на Иртиш с Жетису (0:3), след като на охранителите на стадиона беше наредено от клубното ръководство да не допускат треньора и асистентите му Георги Чиликов и Петър Колев. 

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

"Адвокатът ми ме е посъветвал да не говоря нищо по тази тема, защото отиваме на съд", добави Димитров пред казахстанския сайт.

"Ситуацията е много сложна, така че не мога да споделя нищо по темата. Такъв е съветът на адвоката ми", каза още Херо.

Припомняме, чe ръководството на Иртиш извъртя мръсен номер на Димитров, опитвайки се да се раздели с него без да му бъде плащана неустойка. Чрез официално изявление, от клуба отрекоха, че триото българи не е било допуснато на стадиона за мача с Жетису. Още преди да бъдат изречени тези лъжи обаче, Херо взе мерки и адвокатите му се заеха с казуса. Възможно е да се стигне и до сезиране на ФИФА, което ще доведе до сериозни санкции за Иртиш.