Националът на Беларус Александър Хлеб, който е даден от Барселона под наем на Бирмингам, декларира желанието си, че не иска да остава на “Сейнт Андрюс”. След края на сезона в английската Висша лига 29-годишният халф иска да премине в клуб, който “играе футбол”.

“Не, не искам да оставам тук. Това не е моят път във футбола. Тук е нужно само да се бориш и да бягаш, а не да подаваш. За мен това бе нещо ново. Исках да дам най-доброто от себе си за този клуб, но искам и да играя футбол”, сподели Хлеб пред “Mirror”.

Беларусинът изкара три прекрасни сезона с екипа на Арсенал, след което премина в Барселона през 2008 година. Сега Хлеб отново има огромно желание да се завърне в Северен Лондон и да заиграе пак за “артилеристите”.

“Желанието ми е да остана във Висшата лига и знам точно в кой клуб искам да играя. Ще говорим и надявам се, че всичко ще бъде наред. Аз обичам Арсенал и този клуб за винаги ще остане в сърцето ми. Ако имам шанс да се завърна, ще го направя”, допълва 29-годишният халф. /БЛИЦ