ВСИЧКО ОТ КОПА АМЕРИКА В БЛИЦ - ТУК! 

Бившият защитник на Левски Хосе Кордоба игра цял мач за Панама при загубата 1:3 от Уругвай в мач от Група „С“ на Копа Америка, който се игра на „Хард Рок Стейдиъм“ в Маями Гардънс (щат Флорида). Три от попаденията паднаха в заключителните минути и добавеното време.

Максимилиано Араухо откри резултата в 16-ата минута след асистенция на Матиас Виня. Дарвин Нунес удвои в 85-ата минута, а Виня се разписа в първата минута на добавеното време след пас на Николас де ла Крус. Три минути след това Амир Мурийо вкара почетното попадение за Панама.

В другия мач от групата домакинът САЩ се наложи с 2:0 над Боливия на „AT&T Стейдиъм“ в Арлингтън (щат Тексас). Всичко в срещата беше решено през първото полувреме.

Кристиан Пулишич откри резултата още в третата минута след подаване на Тимъти Уеа. Минута преди края на първата част Пулишич асистира за попадението на Фоларин Балогун.

САЩ и Уругвай са на първите две места в групата с по три точки, а Боливия и Панама са без спечелен актив. На 28 юни (петък) от 1:00 часа след полунощ българско време Панама играе срещу САЩ, а три часа по-късно Уругвай среща Боливия.