Брайтън с Радостин Кишишев се класира драматично във втория кръг на ФА Къп, налагайки се с 5:2 след изпълнения на дузпи над Уокин. Срещата между двата тима бе втора, защото в първия двубой не бе излъчен победител (0:0) и се налагаше преиграване, в което Тинката и съотборниците му гостуваха на шестодивизионния тим.

Редовното време на втория сблъсък от първия кръг на най-стария футболен турнир в света завърши при резултат 1:1, а в продълженията двата тима си размениха по още един гол за крайното 2:2. От бялата точка обаче съотборниците на Кишишев бяха безгрешни и спечелиха с 3:0.

36-годишният Кишишев отново бе титуляр за лидера в Лига 1 (трета дивизия), като остана на терена на "Кингфийлд Стейдиъм" до 59-ата минута, когато бе заменен от аржентинеца Агустин Батипелди.

Благодарение на успеха след дузпи Брайтън се класира за втория кръг на ФА Къп, където ще има за съперник Юнайтед ъф Манчестър, по-известен като отбора на феновете на "червените дяволи", които през 2005 години създадоха нов клуб, несъгласни от управлението на фамилията Глейзър в любимия им тим.

Юнайтед играе в Иво-Стик Премиер Дивижън, което е четири дивизии под Лига 1, в която убедителен лидер са Тинката и съотборниците му.
 
Брайтън ще домакинства на Юнайтед ъф Манчестър на 27 ноември. При равенство ще следва преиграване на стадиона на седмодивизионния тим. /БЛИЦ

2_2.jpg