Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп разкри, че той и неговият щаб са стъпили здраво на земята и са наясно с работата, която им предстои. През уикенда немският специалист постигна първия си успех във Висшата лига начело на мърсисайдци с 3:1 при гостуването на Челси, но въпреки това призна, че не е напълно доволен и иска да промени много неща в играта на своя тим.

„Трябва да подобрим много неща, на практика почти всичко, чак след което ще можем да говорим за класиране. Към момента не можем да го направим. Най-важното нещо сега е да продължи да работим, за да станем по-добри”, заяви специалистът.

Клоп не пропусна да похвали звездата на тима Фелипе Коутиньо, който бе с основна роля за успеха над лондончани, реализирайки две от попаденията на "Стамфорд Бридж".

"Фил е брилянтен играч, така че е излишно да говорим за неговите качества. Понякога трябва да работиш наистина много сериозно, за да направиш така, че футболът да изглежда като детска игра. Той успя да направи точно това срещу Челси. Коутиньо има нужда от още мачове и опит, за да може да преценя точно кое прави добре и кое не”, допълни мениджърът на Ливърпул.