Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп ще бъде на резервната скамейка на тима в предстоящото гостуване на Уест Хям утре вечер от 21:45 часа българско време в преиграване от турнира за ФА Къп – Купата на Англия.

„Нямах страхотна вечер. Бях успешно опериран и вече се чувствам добре. Отново съм в състезанието. Достатъчно опитен съм, за да знам, че няма да мога да подскачам на страничната линия, когато имам няколко дупки в мен. Без съмнение обаче не мога да печеля без емоции”, коментира Клоп за операцията и това как ще реагира в предстоящия сблъсък срещу „чуковете”.

48-годишният германски специалист заяви, че доскоро контузените Филипе Коутиньо, Дивок Ориги и Даниел Стъридж ще попаднат в групата за мача в Лондон.

„Имам на разположение 39 играчи в състава си. Ще направим група за утрешния мач и тя няма да бъде като тази за мача с Екзитър например, тъй като някои играчи вече могат да играят. Не сме решили за стартовия състав все още. В неделя срещу Съндърланд Стъридж бе на резервната скамейка, но поради ранните смени и развитието на мача не успя да играе. В петък направи впечатляваща тренировка”, каза още германецът.

Победителят от Уест Хям и Ливърпул ще гостува на 1/8-финалите в турнира срещу втородивизионния Блекбърн на 21 февруари.

 Резултати, програма и класиране в Англия - ТУК !!!