ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Предпоследният кръг от груповата фаза на Шампионската лига стартира днес с осем мача. Много от тях са важни за бъдещето на отборите в евротурнирите.

Най-интересно изглежда ще бъде в група „F“, където и четирите отбора все още имат шансове да се класират за осминафиналите. От днешните срещи ще стане ясно дали това ще остане така и преди последния кръг от групите.

Борусия (Дортмунд) гостува на Милан в ролята на лидер, но само с две точки повече от „росонерите“, които са трети. Вторият ПСЖ пък приема последния Нюкасъл, а разликата между двата тима също е две точки. Всъщност и четирите тима в група „F“ са разделени от три точки и тук е най-голямата интрига в турнира.

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

Група „Е“ също предлага вълнуващи емоции, тъй като лидерът Атлетико (Мадрид) гостува на третия Фейенорд. Двата тима са разделени от две точки и крайният изход може да бъде ключов за шансовете на нидерландския тим да продължи напред в Шампионската лига. Вторият Лацио приема Селтик, който при две победи в оставащите два мача може да се пребори за продължаване в Лига Европа.

В група „Н“ Барселона приема Порто. Успех ще е достатъчен, за да може един от тях да се класира за осминафиналите. Двата съперника са с по 9 точки, а третият Шахтьор изостава с три точки и е домакин на загубилия всякакви шансове за участие в Европа и през пролетта Антверпен.

Група „G“ също предлага интрига и тя е свързана с битката за третото място. В нея Манчестър Сити и РазенБалшпорт (Лайпциг), които са сигурни осминафиналисти, играят един срещу друг на „Етихад Стейдиъм“ в Манчестър. Йънг Бойс приема Цървена звезда в мач, който може да бъде ключов за участие в Лига Европа през пролетта. Швейцарският и сръбският тим са с равен актив – по една точка, преди днешния двубой.

ПРОГРАМА НА МАЧОВЕТЕ ОТ ШАМПИОНСКАТА ЛИГА ЗА ДЕНЯ
Група „E”
19:45 часа Лацио – Селтик
22:00 часа Фейенорд – Атлетико (Мадрид)
Класиране: 1.Атлетико (Мадрид) 8 т., 2.Лацио 7 т., 3.Фейенорд 6 т., 4.Селтик 1 т.

Група „F”
22:00 часа Милан – Борусия (Дортмунд)
22:00 часа ПСЖ – Нюкасъл
Класиране: 1.Борусия (Дортмунд) 7 т., 2.ПСЖ 6 т., 3.Милан 5 т., 4.Нюкасъл 4 т.

Група „G”
22:00 часа Манчестър Сити – РазенБалшпорт (Лайпциг)
22:00 часа Йънг Бойс – Цървена звезда
Класиране: 1.Манчестър Сити 12 т., 2.РазенБалшпорт (Лайпциг) 9 т., 3.Цървена звезда 1 т., 4.Йънг Бойс 1 т.

Група „H”
19:45 часа Шахтьор (Донецк) – Антверпен
22:00 часа Барселона – Порто
Класиране: 1.Барселона 9 т., 2.Порто 9 т., 3.Шахтьор (Донецк) 6 т., 4.Анверпен 0 т.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!