ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Днес започва последният кръг от груповата фаза на Шампионската лига. От замесените в програмата за деня само шест отбора са сигурни участници в евротурнирите и след Нова година. Това са Байерн, Арсенал, ПСВ Айндховен, Реал (Мадрид), Реал Сосиедад и Наполи, които вече са осминафиналисти в най-силния турнир под егидата на УЕФА. Всички други отбори обаче имат да играят важни мачовете, от които ще зависи участието им в турнирите на европейската футболна централа и през пролетта.

ГРУПА „А“
22:00 часа ФК Копенхаген – Галатасарай
22:00 часа Манчестър Юнайтед – Байерн
Класиране: 1.БАЙЕРН 13 т., 2.ФК Копенхаген 5 т., 3.Галатасарай 5 т., 4.Манчестър Юнайтед 4 т.

* ФК Копенхаген ще се класира за осминафиналите, ако победи Галатасарай или ако направи равен резултат, а Байерн не загуби от Манчестър Юнайтед. Датчаните ще завършат трети и ще играят в Лига Европа напролет при равен резултат срещу Галатасарай и успех на „червените дяволи“. Същото ще се случи, ако ФК Копенхаген и Ман Юнайтед загубят своите мачове. Датският тим може да се класира за Лига Европа, ако загуби, а „червените дяволи“ направят равен, но тогава значение ще има головата разлика.
* Галатасарай ще продължи на осминафиналите, ако победи ФК Копенхаген. „Джим Бом“ ще се класира за Лига Европа, ако не спечели в Дания и Манчестър Юнайтед не запише победа над Байерн.
* Манчестър Юнайтед ще се класира за следващата фаза, ако победи баварците, а другият мач в групата завърши при равенство. „Червените дяволи“ ще се класират за Лига Европа при успех над Байерн, а в другия мач има победител. При равен срещу гранда от Мюнхен Юнайтед също има шанс за третото място, но тогава ФК Копенхаген трябва да направи равен и ще се взима предвид головата разлика.

ГРУПА „В“
19:45 часа Ланс – Севиля
19:45 часа ПСВ Айндховен – Арсенал
Класиране: 1.АРСЕНАЛ 12 т., 2.ПСВ АЙНДХОВЕН 8 т., 3.Ланс 5 т., 4.Севиля 2 т.

* Ланс няма шансове за осминафиналите на Шампионската лига, но може да завърши на трето място, ако днес не загуби от Севиля.
* Севиля няма шанс за продължи в турнира след Нова година, но ще се класира за Лига Европа, ако запише победа над Ланс.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

ГРУПА „С“
22:00 часа Наполи – Брага
22:00 часа Унион (Берлин) – Реал (Мадрид)
Класиране: 1.РЕАЛ (МАДРИД) 15 т., 2.Наполи 7 т., 3.Брага 4 , 4.Унион (Берлин) 2 т.

* Наполи ще продължи за осминафиналите, ако днес не загуби от Брага с два и повече гола разлика. При поражение с голяма голова разлика италианският шампион ще се класира за Лига Европа.
* Брага ще се класира за следващата фаза на Шампионската лига, ако победи Наполи с два и повече гола разлика. Португалският тим ще финишира трети в групата и ще играе в Лига Европа през пролетта, ако спечели днес с един гол разлика или направи равен. Дори при загуба Брага може да продължи във втория по сила турнир на УЕФА, но в другия мач Реал (Мадрид) не трябва да допусне загуба от Унион (Берлин).
* Унион (Берлин) няма шанс за участие на осминафиналите. Германският тим може да се класира за Лига Европа, ако победи Реал (Мадрид), а Наполи запише успех над Брага.

ГРУПА „D“
22:00 часа Интер – Реал Сосиедад
22:00 часа Ред Бул (Залцбург) – Бенфика
Класиране: 1.РЕАЛ СОСИЕДАД 11 т., 2.ИНТЕР 11 т., 3.Ред Бул (Залцбург) 4 т., 4.Бенфика 1 т.

* Ред Бул (Залцбург) ще завърши трети и ще продължи в Лига Европа, ако не загуби от Бенфика с два и повече голове разлика.
* Бенфика ще продължи във втория по сила турнир на УЕФА, ако запише победа над Ред Бул (Залцбург) с поне два гола разлика.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!