Треньорът на Ювентус Антонио Конте призова тифозите на тима за пълна подкрепа в днешното домакинство срещу Реал (Мадрид) от група „B” на Шампионската лига. Преди две седмици „кралският клуб” спечели с 2:1 на „Сантяго Бернабеу”, а двубоят тази вечер от 21:45 часа българско време е ключове за съдбата на „бианконерите” в турнира, след като до момента те спечелиха само 2 точки.

„Това е решаващ и важен мач за бъдещето ни в Шампионската лига. Трябва да покажем както в Мадрид, че заслужаваме да продължим в следващия кръг. В противен случай, ще поздравим тези, които ще отидат вместо нас. Ювентус срещу Реал е класика. Нуждаем се от нашите фенове както в позитивните моменти, така и в по-малко позитивните, тъй като ще играем срещу силен отбор и ще имаме проблеми”, сподели Конте на пресконференцията преди сблъсъка.

"Реал има невероятно нападение. Много силни са в атака с Карим Бензема, Кристиано Роналдо, Гарет Бейл и Анхел Ди Мария. Те са унищожителни. Оставиш ли им пространство, проста са фантастични. Трябва да сме много внимателни и да се опитаме да победим Реал с държане на топката и разчитайки на нашите звезди”, допълни наставникът на „Старата госпожа”.

С евентуална победа Реал (Мадрид) ще се класира за осминафиналите и ще спечели групата, ако Галатасарай не победи в Копенхаген. „Белият балет” ще продължи в следващата фаза и ако ФК Копенхаген не победи.