ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

ПСЖ изтърва победата в последната секунда и завърши 1:1 с Реймс на "Парк де Пренс" в мач от 20-ия кръг на френската Лига 1. Неймар (51) изведе домакините напред в резултата, а в 59-ата минута Марко Верати си изкара червен картон и ги остави в намален състав. В добавеното време Фоларин Балагун (90+6) донесе точката за гостите.

Гостите играеха много добре и Джанлуиджи Донарума трябваше да се намесва при удари на Маршал Мунеци в 18-ата минута и Джуня Ито шест минути по-късно. Минути след това удар на Алексис Флипс прелетя над вратата на италианеца.

В 28-ата минута Фабиан Руис опита да намери свой съотборник в наказателното поле, но защитата на гостите се справи с опасността, а до края на полувремето парижани нямаха точен удар, докато Реймс имаше два на сметката си. 

След почивката домакините се активизираха и в 51-ата минута Неймар стигна до топката в наказателното поле, след което я прати в горния ляв ъгъл за 1:0. Осем минути след гола ПСЖ остана с човек по-малко, след като тъй като Марко Верати бе изгонен с директен червен картон. 

Winbet - победата е емоция! (18+)

В 62-ата минута стражът Диуф направи страхотно спасяване, спирайки Килиан Мбапе. Три минути след това гол на Ашраф Хакими не бе зачетен заради засада. 

В последната секунда от шестте минути добавено време Реймс успя да открадне точка от шампионите, след като Думбия изведе Фоларин Балогун, който с прецизен удар прати топката зад гърба на Донарума за крайното 1:1.

След равенството ПСЖ остава на върха с 48 точки, но само на три пред втория Ланс. Реймс е 11-и с 26 точки, но продължи серията си на 12 мача без загуба в шампионата - 8 равенства и 4 загуби.

По-рано през деня Олимпик (Лион) спечели с 2:0 при визитата си на Аячо.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК