Играй БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Ивайло Димитров направи отличен дебют за Арарат-Армения (Ереван), където премина преди няколко дни, научи БЛИЦ СПОРТ. 

Бившият голмайстор на Славия блесна с едно попадение и асистенция за новия си отбор и беше с основна заслуга за победата с 3:1 като гост на градския съперник - Бананц (Ереван). 

Мачът беше последна контрола от лятната подготовка на двата отбора и се явяваше генерална репетиция преди старта на новото първенство.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Ивайло Димитров беше на терена през второто полувреме, а цял мач за тима му игра Георги Пашов. Косъма се появи в игра при резултат 1:0 за Арарат-Армения, последва изравняване - 1:1. Малко след това бившият нападател на Славия асистира на свой съотборник за 2:1, а минути по-късно оформи крайното 3:1 след подаване на Пашов.

След отличнoто представяне в днешната контрола, очакванията са двамата българи да бъдат титуляри в първия кръг на първенството на Армения. Следващата събота (4 август) Арарат-Армения се изправя срещу Лори.

В същото време Славия е все по-близо до привличането на опитния Димитър Рангелов, който се очаква да се завърне в родния си клуб. 35-годишният нападател за последно игра във втородивизионния Юмрание. Договорът на Рангелов с турския клуб изтече и той е на път да приеме предложението, което е получил от Славия.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ