Българският футболист на новозеландския Уелингтън Финикс Божидар Краев даде интервю пред клубната телевизия, в което говори за новия си живот, какво е чувството да играеш толкова далеч от родината и кой предпочита измежду Христо Стоичков и Димитър Бербатов. 

На въпрос какво ще бъде чувството, ако брат му Адриан, който е с изтичащ договор в Левски, премине в Уелингтън, Божидар Краев заяви, че „би било интересно“.

"Само любов изпитвам към Нова Зеландия. Тук рестартирах кариерата си, намерих половинката си. Много хубави неща ми се случиха тук в Нова Зеландия. Много сме щастливи с моята половинка, ще имаме дете, което ще е новозеландче“, започна 26-годишният Божидар Краев.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

"Първата ни среща с моята приятелка беше в самолета, тя беше стюардеса. Там се видяхме. Това е нещо като любов от пръв поглед“, обясни футболистът. 

„Това лято договорът на брат ми изтича“, каза Божката, а журналистът му зададе въпрос дали според него има шанс още един футболист с фамилия Краев да заиграе за Уелингтън, а той отговори: „Би било интересно“.

На въпрос коя българска легенда би избрал измежду Христо Стоичков и Димитър Бербатов, Божидар Краев каза: „За мен Стоичков, защото той има "Златна топка". Уважавам много Димитър Бербатов, също. Но мисля, че Стоичков е недостижим на върха. Това, което Христо Стоичков направи за България и Барселона е недостижимо“.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!