Капитанът на Барселона Лионел Меси официално обяви своето бъдеще. Аржентинският гений ще остане в тима и през следващия сезон, но явно не е щастлив от развръзката. Меси разкритикува клуба и обяви, че мениджмънтът е катастрофален.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

„Не бях щастлив и исках да напусна. Не ми беше позволено по никакъв начин и ще остана в клуба, за да не влизаме в съдебни спорове. Мениджмънтът на клуба, воден от Бартомеу, е катастрофален. Няма никакъв проект и единственото, което се прави е да се запълват дупки, когато те се появят“, обяви Меси в интервю за "Goal".

"Казах на клуба, по специално на президента, че искам да напусна. Те знаят това от началото на сезона. Казвах им това през последните 12 месеца. Бюрофаксът беше официален начин да споделя  за намеренията си. Бартомеу винаги ми обещаваше, че ще мога да реша бъдещето си сам накрая на всеки сезон. Той обаче не спази обещанието си. Сега ми се казва, че съм трябвал да споделя намеренията си още на 10-ти юни, докато сезонът продължаваше и бяхме по време на пандемия

Ще продължа да играя по начина, по който го правих досега. Поведението ми няма да се промени. Винаги искам най-доброто за клуба и съблекалнята", категоричен бе Меси.