ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Португалската футболна звезда Кристиано Роналдо повече не може да издържа в Саудитска Арабия и търси начин да напусне Ал Насър, съобщава испанското издание „Мундо Депортиво“.

"За пет месец в Рияд 38-годишният нападател е осъзнал, че ситуацията в страната, порядките в обществото и инфраструктурата са далеч от съвременното общество", пише медията. 

200 лв Начален Бонус Спорт!

Източник на изданието твърди, че хората от обкръжението на Роналдо започват да говорят открито за трудностите, които португалецът изпитва с живота в Саудитска Арабия, и иска да се върне в Европа.

Според правилата на ФИФА, ако Кристиано реши да прекрати договора си с Ал Насър без уважителна причина, ще трябва да изплати компенсация за оставащите две години от договора си. В самия контракт има клаузи, които предвиждат и други санкции за футболиста.

Както е известно, Кристиано Роналдо стана футболист на Ал Насър на 2 януари и подписа за 2,5 години срещу 200 милиона евро на година. Освен това в договора има бонуси, които са предвидени за членовете от семейството на петкратния носител на „Златната топка“.

До момента Роналдо е взел участие в 17 мача на Ал Насър във всички турнири, в които е вкарал 13 гола и е направил две асистенции. Отборът заема второ място в класирането на саудитското първенство, изоставайки на три точки от лидера Ал Итнихад три кръга преди края.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!