ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Кристиано Роналдо игра цял мач за Ал Насър при загубата с 1:3 от третия в местното първенство Ал Итихад на полуфиналите в турнира за Купата на Саудитска Арабия. Мачът се игра на стадион „Крал Фахт Интернешенъл“ в Рияд, а португалецът ще трябва да почака не само за първия си гол с фланелката на Ал Насър, но и за първи шанс за трофей..

Бразилецът Ромариньо (15) даде ранен аванс на Ал Итихад след пас на Абдулрахман Ал Обуд, и след това подаде на мароканеца Абдерразак Хамед Алах (43) за удвояване на преднината.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

След почивката Роналдо и компания дадоха всичко по силите си да заличат пасива, но стигнаха само до един гол, дело на бразилеца Талиска (67).

Ал Итихад сложи точка на спора в добавеното време на срещата. Тогава Муханад Ал-Шанкити (90+3)  оформи крайния резултат 3:1 и прекърши надеждите на Кристиано Роналдо за бърз трофей и слава по време на арабското му приключение.

Така Ал Итихад, воден от бившия мениджър на Уулвърхемптън и Тотнъм Нуно Ешпирито Санто елиминира Ал Насър от надпреварата и ще спори за трофея с 13-ия в местното първенство Ал Фейха, който хвърли бомба и победи втория Ал Хилал с 1:0 в другия полуфинал.  

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК