ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Звездата на Ал Насър Кристиано Роналдо отбеляза първия си гол в третия си мач за тима при равенството 2:2 като гост на Ал Фатех.

Португалецът се разписа от дузпа в продължението на мача и оформи крайния резултат, с което позволи на тима си да се върне на върха в класирането с равен брой точки и мач по-малко от втория Ал Шабаб.

Юношата на Барселона Кристиан Тейо откри резултата за домакините в 12-ата минута с удар от воле от дъгата на наказателното поле (1:0).

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

В 34-тата минута гостите можеха да изравнят, но ударът на Андерсон Талиска срещна далечната греда, а при добавката си от чиста позиция Кристиано прати топката над вратата.

Все пак Ал-Насър стигна до изравнително попадение в 42-рата минута, когато именно Талиска се разписа с шут по земя (1:1). Точно преди почивката Роналдо получи нова възможност да вкара, но напречната греда спря неговия шут.

Ал-Фатех отново излезе напред в резултата в 58-ата минута, когато Софиане Бендебка прати топката в мрежата с чудесно воле (2:1).

В самия край на срещата Нух Ал-Муса фаулира Джалолидин Машарипов в наказателното поле и въпреки протестите на домакините съдията посочи бялата точка.

Роналдо застана зад топката и се разписа за първи път със синьо-жълтия екип за крайното 2:2. Попадението предизвика фурор сред милионите фенове на португалеца в интернет, които не спират да споделят и коментират гола.

Гостите завършиха мача в намален състав, тъй като точно след дузпата Талиска беше изгонен с директен червен картон след намесата на ВАР при нарушение на бразилеца срещу Петрос.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК