ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Кристиано Роналдо е полудял, след като Лионел Меси спечели световната титла в Катар. Това става ясно от разкритие на половинката на футболиста на Ал Насър - Джорджина, в риалити сериала на Netflix за нея. Вторият сезон на продукцията "Аз съм Джорджина" ще дебютира през март. 

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

В новите епизоди красавицата разказва как е реагирал Кристиано след финала на световното първенство и победата на Аржентина и Лео Меси с дузпи над Франция. Думите на Джорджина са цитирани от полския сайт pomponik.pl.
 
"Просто измъкна плейстейшъна от ръцете на Кристиано-джуниър и до сутринта игра срещу Аржентина с Португалия. Спечели всички мачове с пет и повече гола разлика", разказва Джорджина как Роналдо разбил Меси с джойстика в ръка.
 
Ударът по 37-годишния Кристиано наистина бе огромен, след като Лео спечели световната титла, а Португалия се прибра по-рано у дома. Роналдо дори не се качи на самолета за Лисабон, а остана на почивка в Доха с част от съотборниците си.

Както се е твърдяло неведнъж във времето, португалецът демонстрира уважение към най-големия си съперник, но всъщност ревнува от успехите на Меси. 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК