Португалският национал Кристиано Роналдо, който е на път да се превърне в най-скъпия футболист в историята, е бил забелязан да се целува с богатата наследница Парис Хилтън. Съвсем наскоро тя се раздели с годеника си – бейзболиста Дъг Рейнхард.

Оцененият на 94 милиона евро футболист и светската принцеса са били забелязани в интимни взаимоотношения в тузарския клуба “MyHouse” в Холивуд. Компания на звездната двойка е правила и сестрата на Парис – Ники Хилтън.
 
Според думите на свидетел футболистът и наследничката на фамилията създала хотелиерската верига “Хилтън” се натискали и целували през цялата вечер. Кристиано Роналдо дори поръчал бутилка шампанско на цена 20 000 долара (14 000 евро).
 
В три часа сутринта двойката се оттеглила в апартамента на Ники Хилтън в Холивуд, където продължило частното им парти. Те до такава степен не се трогнали от папараците, че дори не спуснали завесите на прозорците.
 
Роналдо напуснал апартамента в пет часа сутринта и подминал папараците, които го засипали с въпроси за връзката му с Парис Хилтън. В интернет дори вече е разпространено видео с момента на тръгването на футболиста, което може да видите ТУК. /БЛИЦ