Популярен сайт за информация за футболни трансфери разкри интересна информация за Кристиано Роналдо и по-точно относно това, на какво е способен португалецът, когато се обиди.

На официалния си профил в „Инстаграм“ от Transfermarkt съобщиха, че са били блокирани от Роналдо, тъй като звездата на Ювентус не е останал доволен от поставената му цена.

Това става ясно, когато от популярния сайт се опитали да отбележат петкратния носител на „Златната топка“ към публикация на сборен отбор на клиентите на португалския футболен агент Жорже Мендеш.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

„Не успяхме да тагнем Роналдо, тъй като ни е поставил в черния списък, след като видя цената си на нашия сайт. Той ни заяви, че не му харесва сумата“, написаха от Transfermarkt в един от коментарите към публикацията.

Популярният сайт, който поставя цените на играчите на база тяхното представяне, възраст и вероятност за развитие е заковал цена от 75 милиона евро на Кристиано Роналдо. През настоящия сезон португалецът има 21 гола в 21 мача за Ювентус в Серия „А“.