Кристиано Роналдо е под карантината в дома си в Торино, след като даде положителен тест за коронавирус преди дни, докато беше на лагер с националния отбор на Португалия. Поведението му предизвика широк отзвук, след като министерството на спорта в Италия го обвини, че е нарушил здравния протокол, свързан с пандемията.

Спортният министър на страната Виченцо Спaдафора се ядоса на Роналдо, който реши да се прибере на Ботуша от Португалия с частен самолет без да е спазил нужните мерки за сигурност. В отговор на тези обвинения петкратният носител на "Златната топка" се включи на живо в "Инстаграм", за да изяви позицията си.

"Гневен съм, защото не е вярно, че не съм спазил протоколите. Конкретно разстроен съм заради човек, чието име не мога да кажа, защото никога не съм игнорирал правилата. Лъжа е! Спазвал съм всички изисквания и винаги ще го правя", коментира афектираният Роналдо. 

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

"Добре съм, нямам проблеми. Имам вируса, но се чувствам добре. Не изпитвам нищо, ако трябва да съм честен. Спя добре, нямам болки", разказа звездата на Ювентус.

"Семейството ми е на друг етаж. Не можем да сме в контакт, но това не е проблем. Трудно е да не общувам с тях, но протоколът е такъв и ние трябва да го спазваме. Не се плаша от вируса. Взимам много витамин "C" и "D", слънцето е безплатно. Благодаря за съобщенията и подкрепата. Разбирам, че ви е грижа за мен. Надявам се, че скоро ще мога да се върна към тренировки и да се наслаждавам на живота", добави Кристиано Роналдо.