Лос Анджелис Галакси срещу Хюстън Динамо е финалът за определяне на шампиона на Мейнджър Лий Сокър (МЛС). Дейвид Бекъм и съотборниците му ще защитават титлата си на САЩ от миналия сезон на 1 декември. Двубоят започва в 23:30 часа българско време.
Единствено Галакси беше близо да се издъни или да създаде предпоставки за това. Воденият от Брус Арина тим спечели с 3:0 у дома преди седмица, а тази нощ загуби с 1:2 при гостуването си на Сиатъл Саундърс. Домакините поведоха с 2:0 чрез Джонсън в 12-ата и Скот в 58-ата, което им даде самочувствие за нещо повече. В 68-ата обаче Роби Кийн сякаш им отряза крилата, защото реализира от дузпа и така с общ резултат 4:2 Лос Анджелис Галакси се класира за финала.

Хюстън и ДС Юнайтед завършиха при 1:1 във Вашингтон в реванша, след като Динамо беше спечелил с 3:1 на 12 ноември. Гарсия изведе гостите напред в 34-ата и затвърди класирането им на финала. Бошкович обаче в 83-ата все пак предотврати нова загуба на столичани и те излязоха с чест от полуфиналната серия.