Българският треньор на Гьозтепе Станимир Стоилов похвали футболистите си след историческата първа победа за сезона в Суперлигата на Турция. Възпитаниците на Мъри се наложиха с 2:0 срещу Бодрумспор в мач от четвъртия кръг. Двубоят обаче се игра без фенове на домакините, тъй като Гьозтепе получи наказание за две срещи без публика след ексцесиите в дербито с Фенербахче (2:2).

"Игра само 50% от нашия отбор, защото феновете ни не бяха с нас. Надявам се, че повече няма да преживяваме подобна ситуация. Не сме доволни да играем при такава атмосфера", започна Стоилов.

"Заслужено победихме. Започнахме много динамично, агресивно и организирано и отбелязахме два гола. Съперникът също имаше положения, но през втората част ние също пропуснахме", коментира треньорът на Гьозтепе. 

„Видях добри неща на терена, но има неща, които трябва да подобрим. Предстои ни дълга пауза без мачове. Това не е най-добрата ситуация за нас, но трябва да използваме това време, за да подобрим нещата и да продължим да се развиваме. Трябва да бъдем по-сплотени и да помогнем на новите играчи да се адаптират по-бързо", продължи Мъри Стоилов.

"Като новак в лигата, поглеждайки четирите ни мача до този момент, можем да кажем, че се представяме добре, но това не е достатъчно. Нашата цел са европейските турнири. Това е моята мечта и трябва да направим всичко възможно, за да я постигнем", добави българският специалист.