Нападателят на Барселона Роберт Левандовски коментира евентуално завръщане на Лионел Меси в тима. От седмици се носят слухове за световния шампион с Аржентина, че ще напусне ПСЖ в края на сезона, когато изтича договорът му, за да се върне на „Камп Ноу”. Все още обаче не са водени разговори между шефовете на ПСЖ и Меси, който пристигна на „Парк де Пренс” от Барса през лятото на 2021 година.

Испанските медии наскоро съобщиха, че Барса вече работи върху завръщането на Меси, а вицепрезидентът на клуба Рафа Юсте заяви: „Красивите истории в живота имат нужда от щастлив край. Разбира се, ние поддържаме контакт с Меси.” Говори се, че каталунският гранд дори е попитал своите звезди дали ще се откажат от част от заплатата си за връщане на световния шампион.

„За мен Меси винаги ще бъде част от Барса. Ако се завърне, не само за феновете, но и за играчите, би било впечатляващо. Мястото му е тук, в Барселона”, категоричен е Левандовски.

„Надявам се, че можем да играем заедно през следващия сезон, определено имаме нужда от такъв тип играч”, добави полският национал.

За Меси знаците в Париж говорят по-скоро за сбогуване през лятото, отколкото за оставането му на „Парк де Пренс”. През последните няколко мача седемкратният носител на „Златната топка” беше освиркван от феновете на ПСЖ, които го обвиняват, че не играе достатъчно добре за заплатата си, а той има 19 гола и 18 асистенции през настоящия сезон.