“Левски” ще се пробва да отмъкне крилото на Локомотив (София) Искрен Писаров. “Сините” смятат да използват финансовите неуредици в “Надежда”, за да вземат без пари играча, който утре става на 26 години.
 
Както е известно, футболистите на Локо се разбунтуваха, защото не получават редовно заплатите си. Очаква се част от тях да разтрогнат договорите си с “железничарите” по вина на клуба. Говори се, че сред въпросните бунтари е Искрен Писаров, пише “Меридиан Мач”.
 
Крилото беше сред играчите на Локомотив, които с играта си в дербито с “Левски” на “Герена” най-видно показаха, че са недоволни от случващото се в клуба. Той беше заменен на почивката. Според информациите бързакът вече си търси нов отбор.
 
Ръководството на “Левски” гласи Писаров за заместник на Тони Калво. Испанецът почти сигурно ще напусне “Герена” през зимната пауза, след като до този момент разочарова с изявите си. “Сините” имат интерес към крилото на Локо още по време на изявите му за Берое, но по една или друга причина до трансфер не се стигна./БЛИЦ