При три победи за гостите в първите срещи, реваншите в четвъртфиналите на Лига Европа изглеждат привидно предопределени. Конвенционалното мислене казва, че Славия – Арсенал е единственият двубои с някаква интрига около крайния изход. Но, моля, не подценявайте Аякс. Лидерите в Нидерландия вероятно ще са с нов вратар на „Олимпико” в Рим, а и новата история е твърдо на тяхна страна. Но всичко по реда си.

Предложенията на WINBET за четвъртфиналнитe срещи-реванш ще откриете в платформата WINBET -- > Секция Спорт.

Манчестър Юнайтед – Гранада:  Юнайтед без загуба в 15 поредни домакинства в Лига Европа
Приказката на Гранада ще приключи в четвъртък. Евродебютантите се бориха сърцато, но Бруно Фернандеш практически ликвидира тръпката в реванша с гола си в допълнителното време. С 2:0 преднина, Юнайтед вече мисли за полуфинала. Коефициентът на WINBET за нова победа на Манчестър Юнайтед в четвъртък не е впечатляващ (1.48), но си има причина точно този изход да е за предпочитане. Все пак в последните сезони „червените дяволи” навъртяха доста мачове в Лига Европа и на „Олд Трафорд” балансът им от 2016-а насам е 11-4-0. А в полза на Гранада трудно могат да бъдат намерени аргументи. „Червено-белите” биха в неделя за първи път от месец насам, но дори срещу аутсайдера Валядолид губеха до 78-ата минута.

Славия Прага – Арсенал: В Прага всеки изход е възможен
Славия вкара гол с последния удар в мача и измъкна 1:1 на „Емирейтс”, което дава безгранични възможности пред тях в реванша. Но този гол може да е и отровен. Защото изкушението да се играе за 0:0 е очевидно. Славия гони трети пореден скалп от Албиона в турнира и тактически нещата се подреждат перфектно. Срещу Лестър и Рейнджърс, равенството вкъщи бе последвано от смъртоносни контри при гостуването. Сега просто поредността на мачовете е разменена. Славия напомпа и без това огромното си самочувствие с победа с 2:0 в чешкото столично дерби срещу Спарта, обезпечи си трета поредна титла и практически обезсмисли остатъка от сезона в чешката лига. В същото време Арсенал временно тушира слуховете за бойкот с 3:0 при гостуването на Шефилд Юнайтед. И още – в 11 поредни мача в Лига Европа „топчиите” нямат загуба като гост. WINBET дава коефициент за победа на Арсенал 1.80, а за равенство – 3.70. Но в Прага всеки изход е възможен. Затова помислете и върху „Точен резултат 1:1” за 6.00, „Общ брой голове под 2.5” за 1.80 или „Равенство първо полувреме” за 2.16.

Рома – Аякс: Аякс вероятно с нов вратар и всички шансове за обрат
Вратарските проблеми на Аякс се усетиха ярко при загубата 1:2 в първата среща. При допинг наказанието на титуляря Онана и контузията на ветерана Стекеленбург, нидерландският шампион трябваше да заложи на младия, но още доста зелен Схерпен, с безспорна вина за изравнителния гол в Амстердам. Дотогава домакините бяха пълни господари на терена, но сега ще трябва да търсят обрат в Рим. Ерик тен Хаг е начело на Аякс от януари 2018 г. и през това време има респектиращият баланс 10-8-2 при гостувания в европейски мачове. Затова за нищо на света не отписвайте Аякс. Коефициентът на WINBET за победа на четирикратните европейски клубни шампиони е 2.38, а все още можете да заложите и на апетитното 3.15 за „Аякс да се класира на полуфинал”. Между другото, вестите от Нидерландия са, че Стекеленбург, който има и 55 мача за Рома в дългата си кариера, ще е на линия в търсене на вендетата.

Виляреал – Динамо Загреб: Виляреал продължават да жертват всичко в името на турнира
Унай Емери доказа убедително, че това е неговият турнир с победата с 1:0 в Загреб в първата среща и с деветте промени в състава срещу Осасуна (1:2), когато временно жертва битката за Европа в Ла Лига за сметка на класиране на полуфинал. Напълно ясно е, че Виляреал ще подходи на 100% с мисъл за победа и в реванша и WINBET предлага коефициент 1.49 за успех на „жълтата подводница”. Домакините нямат загубена точка в турнира на „Естадио де ла Керамика” и в четвъртък едва ли ще е по-различно. По-скоро въпросът е ще вкара ли Динамо гол? Коефициентът на WINBET за „Виляреал чиста мрежа” е 1.83, а „Виляреал да победи на нула” – 2.20.

И не забравяйте, че за новите играчи в winbet.bg има начален бонус от до 200 лв. за спортни залози.

*Коефициентите са валидни към 4:00 ч. на 13 април 2021. За актуални коефициенти, моля посетете winbet.bg.

Все още нямате регистрация в WINBET!? Натиснете - ТУК!