ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Ливърпул спря победната серия на Наполи, постигайки успех с 2:0 на "Анфийлд" в последната среща от група "А" на Шампионската лига. Точни за тима на Юрген Клоп бяха Мохамед Салах в 85-ата минута и появилият се като резерва Дарвин Нунес в 98-ата. 

Победата е пета поредна за "мърсисайдци" в Шампионската лига, но въпреки това те завършват на второ място в група "А" с 15 точки. Също толкова има и Наполи, но отборът на Лучано Спалети се представи по-добре в преките двубои и завършва като победител в групата. Припомняме, че на старта Наполи разби Ливърпул с 4:1 в Неапол.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Неаполитанците бяха в серия от 13 поредни победи във всички турнири, но тази вечер преклониха глава пред "мърсисайдци", които им отмъстиха за тежкото поражение. Лидерът в Серия "А допусна първа загуба от края на април. 

Наполи можеше да си тръгне и с различен резултат от "Анфийлд", тъй като създаде положения, а в 53-ата минута попадение на Лео Йостигор бе отменено поради засада. Ситуацията дълго време беше разглеждана с ВАР.

В другата среща Аякс се наложи с 2:0 като гост на Рейнджърс и запази третото си място в групата. Грандът от Амстердам продължава в елиминациите на Лига Европа. 

ГРУПА „А“
Ливърпул - Наполи 2:0
1:0 Moхамед Салах (85), 2:0 Дарвин Нунес (90+8)

Рейнджърс - Аякс 1:3
0:1 Стивън Бергхаус (4), 0:2 Мохамед Кудус (29), 1:2 Джеймс Таверние (86-дузпа), 1:3 Чико Консейсао (89)

Крайното класиране: 1.Наполи 15 т., 2.Ливърпул 15, 3.Аякс 6, 4.Рейнджърс 0