В мач от 36-ия кръг на Висшата лига Ливърпул завърши 1:1 с гостите от Тотнъм и сякаш направи грешна стъпка по пътя към жадуваната титла. Сон откри за "шпорите" в 56-ата минута, но Диас изравни в 74-ата. След този хикс момчетата на Клоп са с актив от 83 точки и са лидер, с такъв точков актив е и Манчестър Сити, но "червените" са с и с мач повече. Тотнъм е пети с 62.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

Още в 3-ата минута Мане стреля със свиреп удар към вратата на Лорис, но той се справи с опасността. Тотнъм отвърна с удар на Бентанкур в 7-ата минута, но Алисон не позволи на топката да го премине.

Хари Кейн пропусна от отлична позиция в 12-ата минута на срещата. Лорис показа качества при опасен удар на Луис Диас, който стреля отлично с глава в 32-ата минута.

Ван Дайк натресе напречната греда с удар в 39-ата минута, "шпорите" също се отчетоха с греда, а упражнението беше дело на Хойберг.

Тотнъм изненада своя съперник с гол в 56-ата минута, след като Сон вкара от няколко метра, а асистенцията беше дело на Сесеньон. Ливърпул тръгна да търси изравнителен гол. Доста близо до целта беше Луис Диас в 64-ата минута, но шутът му беше блокиран.

Ливърпул стигна до изравняването в 74-ата минута, когато Луис Диас матира Лорис, но и с помощта на рикошет в крака на Бентанкур.

В последните минути Салах на два пъти пробва да донесе трите точки на Ливърпул, но не сполучи.