В мач от 22-ия кръг на Висшата лига Уест Хям загуби у дома от Лийдс с 2:3. Хеттрик за победителите реализира Джак Харисън, а за "чуковете" точни бяха Боуен и Форналс.

Головото шоу стартира още в 10-ата минута. Джак Харисън получи отлично подаване в наказателното поле и прати топката в десния ъгъл на вратата. 

В 29-ата минута Антонио се строполи в наказателното поле на съперника, но съдията остави играта да продължи. Доусън отправи интересен удар с глава минута по-късно, но топката не намери целта.

Все пак "чуковете" стигнаха до изравняването с попадение в 34-ата минута. Джаред Боуен с глава се разписа, а асистенцията дойде от Аарън Кресуел. Радостта на домакините трая точно 3 минути, след като отново Харисън се разписа и даде нов аванс на тима си.

Уест Хям изравни отново резултата с гол на Форналс в 52-ата минута на срещата. Антонио намери съотборника си на добра позиция, той се освободи от съперник и матира вратаря на Лийдс.

Джак Харисън реализира своя трети гол в мача, а това се случи в 60-ата минута с прекрасен удар.

До края на мача домакините направиха всичко възможно да стигнат поне до точката, но това не се получи. Така в класирането Уест Хям остава на 4-ото място с актив от 37 точки, а Лийдс е на 15-ото място с 22.

РЕЗУЛТАТИ, ГОЛМАЙСТОРИ И КЛАСИРАНЕ В АНГЛИЯ