Крилото на Челси Флоран Малуда сподели, че той и съотборниците му трябва да спечелят всичките си мачове до края на сезона във Висшата лига, ако искат да защитят титлата си от миналата година. “Сините” от Лондон победиха късно снощи Бирмингам с 3:1 и се изкачиха на второ място във временното класиране, като изостават само с 6 точки от лидера Манчестър Юнайтед.

"Борбата за титлата е отворена за три отбора. Въпреки че Арсенал направи равен вчера, ние сме втори само по голова разлика. Нямаме избор, освен да спечелим всичките си мачове до края, за да поставим Юнайтед под напрежение. Те трябва да гостуват на Арсенал, но ние трябва да свършим своята работа, като спечелим оставащите си мачове", сподели Малуда.

"Трябва да останем скромни, тъй като сме наясно на каква позиция сме. Имахме трудни моменти, които трябваше да преодолеем, за да се завърнем до второто място. Сега трябва да покажем най-доброто от себе си. Вече отпаднахме от Шампионската лига и трябва да дадем всичко от себе си до края на сезона", допълни френският национал. /БЛИЦ