Мениджърът на английския шампион Манчестър Сити Роберто Манчини иска спешна среща с босовете на клуба в търсене на тяхната подкрепа. През уикенда „гражданите” победиха у дома уелския Суонзи (1:0), но въпреки това на полувремето феновете изпратиха играчите на английския първенец с освирквания. Привържениците явно не са никак доволни от играта на любимците им, а още по-малко и от резултатите в първенството и Шампионската Лига.
 
Според „Дейли Мейл” италианският специалист е поискал среща с президента на Сити Ал Мубарак. Манчини възнамерявал да постави ултиматум на арабина да го подкрепи или да го изгони. Изданието цитира приближен до 47-годишния италианец човек, който твърди, че Манчини няма намерение да изглажда взаимоотношенията си с претенциозните звездите в отбора.
 
"Роберто въобще не планира да става близък приятел с футболистите. На него изобщо не му пука дали играчите го мразят. Манчини просто иска да бъдат изпълнявани нарежданията му - на терена и на тренировъчното игрище. Както повечето италиански треньори, той е поклонник на диктаторския подход", споделя източникът на английското издание.