Мениджърът на Манчестър Сити Роберто Манчини се надява на ранен гол в осминафиналния реванш за Лига Европа срещу Динамо (Киев). Украинците победиха с 2:0 у дома преди седмица, а тази вечер е реваншът в Англия.
 
"Хората говорят за дербито с Юнайтед за ФА Къп, но преди това имаме важни мачове във Висшата лига, както и домакинството ни с Динамо. Не е добре да губиш с 0:2 след първия мач, но английските отбори са известни с това, че умеят да обръщат подобни резултати - заяви Манчини - Трябва много да внимаваме с украинците, защото те са известни като майстори на контраатаките. Очаквам отборът ми да играе внимателно, да не поема извънредни рискове, а най-добра работа ще ни свърши един ранен гол. Много искам да поведем в самото начало. Тогава всичко ще се развие по съвсем друг начин.”
 
Очаква се Карлос Тевес да бъде резерва, а нападението да бъде водено от Един Джеко и Марио Балотели. Джеймс Милнър е все по-близо до завръщане в игра и вероятно също ще бъде на пейката.
 
За Динамо контузеният Артьом Милевски пропуска мача, но в атака киевчани ще разчитат най-вече на Андрий Шевченко, който вкара първия гол в Киев.