Мениджърът на Фулъм Мартин Йол направи интересно изказване по адрес на Димитър Бербатов. Холандският спец говори пред медиите преди мача с Куинс Парк от Висшата лига през уикенда. На пресконференцията той разкри за любопитен разговор, който е имал с българина.

"Виждал съм Димитър в много ситуации сам срещу вратаря през годините. Никога досега не бях ставал свидетел обаче да пропуска такова положение, като първото, което пропусна срещу Нюкасъл. Той обаче покрива изключително много терен, имаше персонална задача срещу Тиоте, преди това тича близо 11,5 км. Бербатов работи много повече в сравнение с който и да било период през живота си досега, така че нормално е да му липсва малко скорост, или малко сила, но се надявам да не става така“, коментира Йол.

“Когато го гледам, все едно пред очите ми е човек, който играе в парка. Прави нещата да изглеждат толкова лесни, но всъщност не е така. Изглежда малко по-различно. В интерес на истината, когато бяхме в Тотнъм, той ми каза, че го прави нарочно. Каза ми:

“Винаги се старая да ги успя, и след това най-вероятно ще свърша моя работа и ще ги ударя пак.” Може би има право. Няма как да го промениш. Много се радвам, че е при нас, защото през лятото загубихме доста с продадените играчи и имахме много проблеми”, каза още холандският мениджър на Фулъм.