Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ 3!

Мениджърът на Фулъм Мартин Йол не е доволен след тежката загуба с 0:3 от Уест Хям. Пред официалния сайт на клуба специалистът споделя, че единственото хубаво нещо в мача, е влизането на Димитър Бербатов. Българинът се появи на почивката при резултат 3:0 за “чуковете”.

“Единственото положително нещо за мен е, че видях Бербатов отново. Видях неговата класа, качествата му. Липсваше ми!”, заяви Йол след края на двубоя.

“Предварително се разбрахме, че той ще играе 20 минути, ако е необходимо. Дори мислехме да остане на пейката. На полувремето обаче му казах, че имам нужда от него. Мисля, че изглеждаше добре. Той донесе промяна в играта. Надявам се с Брайън Руиз и още няколко тренировки да се сработят и да победим в следващия си мач. Единственият проблем е, че играчите отиват в националните си отбори и ще се върнат следващия четвъртък”, допълни мениджърът.

“Наистина ни напуснаха няколко играчи в петък, но в крайна сметка трябва да се радваме, че имаме Бербатов, Уго Родайега и Младен Петрич. Мислех, че Муса Дембеле ще остане, тъй като имаше солидна клауза в договора”, завърши Йол./БЛИЦ