Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ 3!

Димитър Бербатов официално подписа договор за 2 години с Фулъм. Новата деветка даде първо ексклузивно интервю за клубния сайт.

-Димитър, добре дошъл във Фулъм. Мисля, че феновете бяха изпаднали в малка паника преди наистина да се появиш тук.
-Да, сега съм тук и съм благодарен за новия шанс да работя с Мартин Йол. Очаквам да се случат страхотни неща. В момента искам да се наслаждавам на футбола отново, да играя и да го правя с усмивка на лицето, с което да помагам на отбора с играта и головете си.

-Нещата са вълнуващи тук в момента, има доста нови играчи. Ти вълнуваш ли се от възможността да дойдеш във Фулъм и да помогнеш за прогреса на отбора?
-Винаги е вълнуващо да попаднеш в отбор, чиято цел е да се развива, в момента целта на Фулъм е такава. В нов отбор първите 2-3 дни винаги са вълнуващи – срещаш се с нови хора, но скоро свикваш с това. Аз съм бил в други отбори в Англия, така че обстановката не ми е непозната. Знам езика и това прави нещата по-лесни за мен. Смятам, че ще пасна на мястото си бързо?

-Може ли да кажеш какво ти харесваше, когато работи с Мартин Йол преди? Вие имахте успешен период заедно в Тотнъм.
-Не мога да кажа конкретно. Знаете, че понякога в живота срещаме хора, за които разбираме веднага, че ще се разбираме добре. Такъв беше случаят с Мартин Йол. Да се надяваме, че отличното ни взаимодействие ще се случи отново. Аз съм само един футболист и трябва да правя това, което мениджърът ми иска от мен. Той обаче ме познава добре и знам как обичам да играя футбол и какво точно харесвам на терена, така че ще се разбираме много добре.

-Ти тренира с отбора по-рано днес и ще спиш в хотела. Това означава ли, че може да те видим на “Ъптън Парк”?
-Нека почакаме да видим какво ще се случи. Може би ще ме видите в игра.

-Предполагам, че имаш спомени от мачовете, които си играл на “Крейвън Котидж”?
-Да, разбира се. Днес си спомних няколко гола, които съм отбелязал тук (смее се). Радвам се, че съм тук, теренът е страхотен, харесвам стила на игра на отбора. Надявам, че ще дам на новия си отбор това, което съм дал на предишните клубове, в които съм играл. Така всички ще бъдат щастливи.

-Желаем ти успех!
-Благодаря!